Udtrætning

Hyppige diagnoser med denne funktionsnedsættelse:

ALS, fibromyalgi, hjertesygdomme, KOL, sclerose og muskelsvind
Udtrætning

Udtrætning/fatigue/nedsat udholdenhed er en stor udfordring i hverdagen for mange mennesker med funktionsnedsættelse samt for
alderssvækkede mennesker.

En arbejds-/ståstøttestol giver mulighed for, at indstille arbejdshøjden og derved medvirke til at aktivitetsudførelsen bliver lettere, mere sikker og med mindst mulig brug af energi. Borger bruger derved ikke unødig energi på at stå eller holde balancen, da stolen giver støtte. Energibesparelse giver borger mulighed for, i højere grad, også at foretage flere lystbetonede aktiviteter.

Højde

Elektrisk højdeindstilling

Hjælper borger til at mobilisere sig fra siddende til stående stilling og omvendt, til ind- og udstigningshjælp samt at opnå sikkerhed ved forflytning til/fra seng eller anden stol. Elektrisk højdeindstilling kompenserer for brug af kræfter ved ændring af siddehøjde til forskellige aktiviteter.

Opklappelig fodbøjle

Opklappelig fodbøjle

Giver støtte og grounding-effekt ved aktiviteter i højden.

bremse

T-bremsegreb

giver kortere afstand til bremsen og større gribeflade, hvilket gør, at man ikke skal bruge unødig energi på at betjene den.

Rotation

Rotation

Så man undgår vrid i kroppen og eventuelle smerter i den sammenhæng. Stolen kan roteres ind til fx et bord, så man ikke behøver at flytte hele stolen. Derved spares der på energien.

Store letløbende hjul

Store letløbende hjul

Gør det nemmere at gå/skubbe stolen rundt, så borger kan spare på sine kræfter.

Elektriske funktioner

Elektriske funktioner

på fx bremse, højdeindstilling og fremdrift på hjul kan være en mulighed, da borger med et let tryk på kontakt eller joystick bruger et minimum af kræfter på at aktivere funktionen. Kontakt og joystick kan placeres, hvor det er mest hensigtsmæssigt ift. borger, og kan fås i forskellige udformninger - alt efter behov.

Kontakt VELA

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer.
Det er også muligt at ringe til os på telefon 96 34 76 00
eller kontakte os via chatten, inden for vores åbningstid.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen A/S
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV
Danmark

Tlf 96 34 76 00

Telefontider
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15
Lør – Søn: Lukket