Hvorfor skal borger have en VELA-stol?

Mange sygdomme, forbigående eller kroniske, kan resultere i forskellige funktionsnedsættelser, der varierer fra sygdom til sygdom og fra person til person. VELA har mange varianter af stole, der er designet til at afhjælpe nedsat funktionsevne. Alle stolemodeller understøtter og øger borgers aktivitetsniveau og uafhængighed i forhold til at udføre aktiviteter selvstændigt i hjemmet og på arbejdspladsen.

Ståstøttestol eller arbejdsstol?

Ståstøttestole og arbejdsstole afhjælper hhv. i den stående og i den siddende stilling. Begge stoletyper understøtter energibesparelse og giver frie hænder, så borger kan udføre aktiviteter fra en sikker, bremset stol i en god arbejdshøjde. Borger har mulighed for, siddende, at gå eller skubbe sig rundt i boligen ved hjælp af benene.

vela-ståstøttestol-gas
STÅSTØTTESTOLE

Understøtter og aflaster primært borger i den stående stilling ved at indstille sædet i en høj position. Egnet til borgere der har en sikker standfunktion, men som fx har nedsat balance og/eller let udtrættes. En sikker og stabil stol, som giver støtte til at opretholde kroppens balance og tryghed ved udførelse af aktiviteter. Stolens korte sæde giver mulighed for en åben hoftevinkel, der øger bevægefriheden. Stolen aflaster knæ og hofte og kompenserer for nedsat balance samt nedsat kraft i benene.

vela-arbejdsstol-gas
ARBEJDSSTOLE

Støtter primært ved de siddende aktiviteter, hvor man før ville stå, så man kan spare på kræfterne og mindske faldrisiko. Egnet til borgere der har dårlig standfunktion og/eller, som let udtrættes. En sikker og stabil stol, som giver støtte og tryghed ved udførelse af aktiviteter i siddende stilling. Stolen kompenserer for bl.a. nedsat balance, nedsat kraft i benene og nedsat udholdenhed.

Kontakt VELA

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer.
Det er også muligt at ringe til os på telefon 96 34 76 00
eller kontakte os via chatten, inden for vores åbningstid.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen A/S
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV
Danmark

Tlf 96 34 76 00

Telefontider
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15
Lør – Søn: Lukket