Bedre arbejdsmiljø for sundhedspersonale

Bedre arbejdsmiljø for sundhedspersonale

Hvis borger har behov for hjælp fra sundhedspersonale i dagligdagen, fx på institutioner samt pleje- og aktivitetscentre, så er en arbejdsstol et sikkert og stabilt valg. 

Arbejdstolen har hjul, som gør det nemt at transportere borger til og fra en aktivitet. Desuden har arbejdsstolen en centralbremse, der er nem at betjene, hvorved sundhedspersonalet let og sikkert kan forflytte eller ændre borgers placering, fx for at opnå en bedre arbejdsstilling når borger har behov for assistance. 

Arbejdsstolen giver god siddekomfort og støtte, som gør det muligt at sidde i længere tid ad gangen, hvilket muliggør deltagelse i aktiviteter, og evt. mindske antallet af forflytninger for borger.

Højde

Elektrisk højdeindstilling

Støtter borger ved ind- og udstigning, hvilket giver færre tunge løft for sundhedspersonalet. Elektrisk højdeindstilling forbedrer arbejdsstillingen for sundhedspersonale, fx hvis borger har behov for assistance ved måltider eller ved påklædning. Borger kan også nemt placeres i niveau med seng eller anden stol ved forflytning.

bremse

Fodbremse

Giver en god arbejdsstilling for sundhedspersonalet, da stolen kan bremses med et tryk med foden. Derved undgår plejepersonalet at skulle bøje sig forover for at nå bremsen.

Skubbebøjle

Skubbebøjle

Som nemt kan indstilles i højden, giver sikkerhed og mobilitet, hvis sundhedspersonalet fx skal flytte borger, siddende i stolen, fx til et andet rum.

Kontakt VELA

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden for 24 timer.
Det er også muligt at ringe til os på telefon 96 34 76 00
eller kontakte os via chatten, inden for vores åbningstid.

Kontaktoplysninger
VELA
Vermund Larsen A/S
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV
Danmark

Tlf 96 34 76 00

Telefontider
Man – Tor: 08 – 16
Fre: 08 – 15
Lør – Søn: Lukket